ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 6.6.2022

Το θέμα “Διατροφικές Συμβουλές”  επικεντρώνεται στην παροχή πρακτικών και επιστημονικά τεκμηριωμένων οδηγιών για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Οι ειδικοί διατροφολόγοι και επαγγελματίες υγείας που συμμετέχουν στην ημερίδα στοχεύουν να ενημερώσουν το κοινό για τη σημασία της σωστής διατροφής στην πρόληψη ασθενειών, τη διατήρηση υγιούς βάρους και την προαγωγή της ευεξίας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, παρουσιάζονται θέματα όπως η σημασία των θρεπτικών συστατικών, οι βέλτιστες διατροφικές συνήθειες για διάφορες ηλικιακές ομάδες, η διαχείριση ειδικών διατροφικών αναγκών (π.χ. διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις), καθώς και οι κίνδυνοι της κακής διατροφής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις πρακτικές συμβουλές για την ενσωμάτωση υγιεινών τροφών στην καθημερινή ζωή και στην αποφυγή των επεξεργασμένων τροφίμων και υπερβολικά ζαχαρούχων προϊόντων.

Ο στόχος της ημερίδας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις επιλογές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την υγεία και να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της σωστής διατροφής

Scroll to Top